fbpx
Image

Curs de limbă germană pentru copii

Cunoașterea unui număr cât mai mare de limbi străine are numeroase beneficii în zilele noastre, deschide perspective nemărginite pentru o persoană datorită posibilității de a călători cât mai ușor, de a comunica cu oameni din alte țări, cunoașterea unei limbi străine devine pur și simplu necesară, iar limba germană devine din ce în ce mai căutată și solicitată.

Comunicarea multilingvă a devenit tot mai necesară în urma evoluțiilor înregistrate în domenii precum media sau tehnologia informației și comunicării, iar germana a devenit una dintre limbile de circulație internațională răspândite.

Studierea limbii germane este mai ușoară decât pare. Dacă exista cunoștințe medii de limba engleza, între limba engleză și limba germană există numeroase asemănări care vor fi ușor de identificat încă din primele zile de studiu, altfel aceste cunoștințe vor fi de mare ajutor în procesul de învățare a limbii germane.

Image
Image
Image
Image
Image

Un alt beneficiu important lal învățării limbii germane, este accesul la mai multe resurse educaționale și culturale.

Cursurile de limbă germană  pentru copii îi vor ajuta pe aceștia nu doar să cunoască o limbă străină, dar vor avea șansă de a explora și de a descoperi alte culturi ale lumii, vor socializa și vor interacționa în această limbă, făcând cunoștință cu elemente diferite din altă cultură, ceea ce contribuie la o dezvoltare armonioasă a viitorului adult.

Germania este considerată și țară a compozitorilor, a scriitorilor, a filosofilor, dar și a oamenilor de știință iluștri: Mozart, Bach, Beethoven, Kafka, Kant, Nietzsche, Einstein, Bosch.

Totodată germana este cea de-a doua limbă ca importanță în lumea științei, Germania ocupând locul trei în lume prin contribuția sa cercetare și dezvoltare și acordă un mare interes pentru cercetătorii din întreaga lume.

Acest curs urmărește să trezească interesul și plăcerea elevilor  pentru limba germană, să le dezvolte capacitatea de a exprima mesaje în această limbă, precum și spiritul de observație, gândirea reproductivă și creativă. Activitățile proiectate sunt menite, de asemenea, să-i plaseze pe elevi în situații de comunicare similare celor din viața reală, stimulându-le astfel apetitul de a interacționa verbal cu cei din jur și totodată încrederea în sine.

Image
learn English

Prin urmare,

...prin povești, jocuri, concursuri, poezii, cântece și dialoguri, elevii vor dobândi o atitudine mai degajată și mai sigură ca vorbitori în general și ca vorbitori de limba germană  în particular.

Image
Image
Image
Image

Urmând cursul de limba germană, copii:

  • Își vor îmbogăți cultura generală.

  • Vor participa la proiecte în echipă, ceea ce îi vă motiva și va crea un mediu de lucru plăcut. 

  • Își vor dezvolta abilitățile de comunicare orală, prin practica constantă, ceea ce le vă spori încrederea în sine.

  • Cursurile pun accentul pe stimularea capacității de concentrare și a abilitaților sociale, de relaționare și comunicare.

Limba germană:
4 ședințe/lună
8 ședințe/lună

Formular de înscriere la cursul de limba germană pentru copii

Pentru înscrierea la cursul de limba germană pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!

Centre Educationale pentru copii


Cursuri Copii Bucuresti-Ilfov

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@aritmeticamentala.ro

Social Media