fbpx

Educație financiară pentru copii - SmartyKids Money


FreeSchool a început un parteneriat cu SmartyКids, iar în București centrele noastre au denumirea de SmartyKids Militari, SmartyKids 1 Mai și SmaryKids Chiajna (Militari Residence).

  • este recomandat pentru copii între 8 - 4 ani
  • cursul este pentru o perioadă de 3 (trei) luni
  • se realizează un curs pe săptămână (105 minute)
  • 12 lecții

Cum funcționează cursul de educație financiară?

80% Practică

80% Practică

Partea practică antrenează abilitățile necesare la toate disciplinele. Învățăm nu numai educație financiară, ci și matematică și limba română. Restul de 20% din activități sunt teorie fascinantă cu exemple din viața de zi cu zi.

Dezvoltarea intelectului

Dezvoltarea intelectului

Tehnicile de dezvoltare a memoriei, atenției și gândirii sunt integrate în metodologie. Fiecare lecție include astfel de exerciții. Dezvoltarea respectă principiul „de la simplu spre complex”.

Învățăm să învățăm

Învățăm să învățăm

În timpul cursurilor, copiii învață să proceseze informațiile și să aplice aceste abilități în programa școlară. Sporim motivația pentru fiecare activitate educativă, arătând cât de interesante pot fi lecțiile.

Format distractiv

Format distractiv

Sarcinile din curs sunt situații de joc, pentru a căror îndeplinire copiii primesc bani virtuali. La sfârșitul cursului, copilul va putea crea un plan de afaceri pentru demararea propriei sale afaceri.

Image
Image

Cursul începe cu povestea lui Pinocchio și cum acesta a dorit sa se îmbogățească, astfel vom introduce termeni specifici și vom face introducerea în lumea finanțelor. Copiii vor învăța despre bani și munca cat și clasificarea produselor muncii - mărfuri și servicii.

Prin diferite jocuri și povesti copiii învăța care sunt elementele unei bancnote și cum recunoaștem daca este autentica. Vor învăța ce este acela un portofel electronic cat și despre cardul bancar prin joc specific. Vor fi familiarizați cu denumirile de venituri și cheltuieli, surse de venit în familie și vor învăța cum se creează un buget de familie. Vor face cunoștință cu termenii bancari și vor învăța ce este o investiție, economii, depozite, credite, impozite, pensii, asigurări cât și multe altele. Vor avea diferite proiecte de dus la bun sfârșit prin care vor pune în practică cunoștințele învățate în cadrul cursului.

Copiii din lumea de azi fac cunoștință cu economia de la o vârsta frageda: merg la magazin cu părinții, aleg cumpărăturile împreună, ascultă și urmăresc reclame, vad peste tot promoții și afișe „Lichidare”, „Promoție”, „Reducere până la -70%". De aceea, este important sa explicam corect copilului, că nu toate promoțiile sunt profitabile, cum să aleagă un produs din mai multe produse similare și cât de important este să economisim. Toate acestea și multe în plus, copiii le vor învăța în cadrul cursului nostru de Educație Financiară pentru copii.

SmartyKids Money dezvoltă

Atenția
Atenția
Copilul învață să se concentreze asupra sarcinii și să-și facă temele singur, fără să fie distras.
Gândirea
Gândirea

Dezvoltarea gândirii ajută copilul dvs. să învețe, să înțeleagă și să memoreze materialul educativ.

Memoria
Memoria

Memoria bună contribuie la dezvoltarea armonioasă a personalității copilului.

Invitație de participare

Vă invităm să participați la o lecție demonstrativă a cursului nostru
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education Centre Educationale pentru copii

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media