fbpx

Curs de citire rapidă - Smarty Reading

FreeSchool a început un parteneriat cu SmartyКids, iar în București centrele noastre au denumirea de SmartyKids Militari, SmartyKids 1 Mai și SmaryKids Chiajna (Militari Residence).


Este un curs pentru cei care doresc să învețe să citească rapid și conștient. În cadrul cursul nostru, copilul va practica viteza de citire, dar va îmbunătăți și calitatea lecturii. Nu este suficient doar să citești ceva, ci să poți înțelege și aplica ceea ce citești.

Să învățăm împreuna cum!

SmartyReading - Citirea Rapidă:

  • este recomandat pentru copii cu vârste începând de la 7 ani
  • cursul este pentru o perioadă de 3 luni
  • se realizează de 2ori/săptămână
  • o ședință de curs durează 105 minute, într-un ritm susținut.

Toți copiii învață să citească diferit, deci nu există o vârstă specifică pentru metodologia noastră. Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul se descurcă automat mai bine la subiecte precum „Citire” și „Limba romana”. Pe parcursul cursului nostru practicăm tehnica citirii, a auzului fonetic și observarea ortografiei, precum și citirea semantica și înțelegerea textului. De asemenea, copilul va absorbi, prelucra și memora mai ușor orice informație. Acest lucru ajuta la îmbunătățirea succesului la toate materiile școlare și nu numai, mărind viteza de citire cu un plus de 20 cuvinte pe minut.

Rezultatele pe care le obține copilul depind de modul în care lucrează la cursuri și acasă. Copilul își îmbogățește vocabularul și îmbunătățește înțelegerea citirii. De asemenea, va îmbunătăți capacitatea de concentrare precum și capacitatea de a memora mai multe informații. Copilul se va putea concentra mai ușor la școală și cel mai important, va înțelege cât de interesant este să citești cărți și va iubi aceasta activitate.

O mai bună capacitate de concentrare a atenției îl ajuta pe copil să se focuseze asupra textului și să nu fie distras de factori externi. Memoria bine dezvoltată îi permite să își amintească ceea ce tocmai a citit, ceea ce înseamnă că nu trebuie să revină asupra textului din nou și din nou. Totul este înțeles din prima. Gândirea dezvoltată facilitează de asemenea înțelegerea sensului. Copilul poate trece la texte mai interesante care nu sunt doar legate de materiile școlare, ci sunt la alegerea să. Mai mult, abilitățile cognitive dezvoltate (atenție, memorie, gândire) îl vor ajuta pe copil în stăpânirea oricărui subiect, precum și in toate celelalte domenii de activitate. De exemplu, în sport, în muzica, în comunicarea cu alte persoane și în rezolvarea problemelor de zi cu zi.

Image

Cursul de citire rapidă dezvoltă:

Concentrarea atenției
Concentrarea atenției
Copilul învață să-și facă temele de unul singur, fără să fie distras.
Viteză de citire
Viteză de citire
Crește viteza de citire și se cultivă dragostea față de lectură.
Alfabetizare
Alfabetizare
Adaptarea învățării funcție de intelectul fiecărui copil.
Memoria de scurtă durată
Memoria de scurtă durată
Permite procesarea informațiilor pe moment.
Înțelegerea lecturii
Înțelegerea lecturii
Copilul dezvoltă abilități nu numai de a citi, dar și de a extrage cele mai importante momente din text și de a memora informațiile de bază.
Percepția și procesarea informațiilor
Percepția și procesarea informațiilor
Învățăm să citim texte și să recunoaștem momentele importante.

Invitație de participare

Vă invităm să participați la o lecție demonstrativă a cursului nostru
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education Centre Educationale pentru copii

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media