SmartyKids Militari București a luat titlul Super Team la Olimpiada de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024


SmartyKids Militari București a luat titlul Super Team la Olimpiada de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024

SmartyKids Militari București a luat titlul Super Team la Olimpiada de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024.

Astăzi este despre echipa SmartyKids Militari, care a fost în spatele copiilor pentru a-i susține la Olimpiada de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024 , o competiție dificilă și plină de emoții.
Trainerii au muncit, au făcut pregătire gratuită cu participanții, i-au încurajat, le-au creat fișe de lucru, totul pentru a-i ajuta să se autodepășească.
Ultima zi de la Olimpiada de Aritmetică Mentală SmartyKids 2024 a venit cu multe premii, atât pentru copii, cât și pentru echipa SmartyKids Militari care a primit premiul SuperTeam.
Împreună, fac lucruri minunate, contribuie la dezvoltarea copiilor și cel mai important le dăruiesc resursele necesare pentru a face față unei astfel de competiții.

Vezi și Campionii SmartyKids Militari Aritmetica Mentala la Olimpiada SmartyKids Bucuresti 2024.

“Suntem tare mandri ca la Olimpiada SmartyKids 2024 am reusit performanta sa obtinem premiul cel mai mare de Super Team!!

“Acest premiu este oferit centrului cu cele mai multe premii dintre toate centrele SmartyKids participante la aceasta olimpiada si suntem tare mandri de acest lucru! Nu am fi reusit fara implicarea activa a copiilor si a parintilor lor, iar pentru asta le multumim!” 🤗

55 de copii s-au pregătit intens timp de mai multe luni

55 de copii s-au pregătit intens timp de mai multe luni pentru a participa la Olimpiada SmartyKids, au muncit foarte mult și au dat totul pentru a caștiga. Experiența emoțională trăită într-o asemenea competiție de acest nivel, pentru copii este una benefică, chiar dacă au câștigat premiu sau nu. Cu siguranță, echipa SmartyKids Militari îi va susține pe deplin la următoarea competiție.

Ceea ce trăiesc copiii este o experiență unică, care ii poate pregăti și pentru examenele grele ce vor veni la școală. Aici se întâlnesc cu emoții noi, temeri, frici, entuziasm, pentru unii poate chiar tristețe, alții cu bucuria muncii lor și satisfacția proprie atunci când duci la bun sfârșit un lucru mult dorit. Trainerii sunt mereu langă copii și le oferă ghidare în acest drum al aritmeticii mentale.

La Olimpiada SmartyKids au participat 670 de copii din peste 60 de centre, din totalul de 130 centre SmartyKids din Romania, iar premii au obtinut doar 30% dintre participanti. Centrul SmartyKids Militari este pe locul 1 din totalul de 130 de centre (România) din toată franciza SmartyKids de mai bine de 2 ani si ne mândrim cu faptul ca sunteti parte dintre cei mai buni “

Felicitări Echipei SuperTeam SmartyKids Militari București!!